adrrosh 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2018 Witam, Kupiłem nie dawno serwer ark'a i mam 2 problemy - zmiana slotów bazowo jest 70 gdy chce zmienic na 30 serwer nie reaguje (robilem restarty , wyłączałem itd.) -zmiana mapy z island na aberration Szukalem na tym forum ale nic nic na ten temat nie znalazlem Dzieki z gory Host : hostandplay.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tryton 36 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2018 Dnia 2.04.2018 o 18:11, adrrosh napisał: - zmiana slotów bazowo jest 70 gdy chce zmienic na 30 serwer nie reaguje (robilem restarty , wyłączałem itd.) ARK czasem potrzebuje więcej czasu na załadowanie się, więc warto uzbroić się w cierpliwość i poczekać do 15 min po uruchomieniu serwera. Druga sprawa to może zrobiłeś jakiś błąd składni podczas tej zmiany, przez co serwer nie chce wystartować. Dnia 2.04.2018 o 18:11, adrrosh napisał: -zmiana mapy z island na aberration Standardowo zmieniasz w komendzie startowej z TheIsland na Aberration_P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach