Kefasos 0 Zgłoś post Napisano 23 Styczeń Otóż mam problem bo postawiłem serwer i chciałem pograć z kolegami ale nie mogę gdyż oni nie mają battleeye i z pewnych względów nie mogą go mieć. I tu rodzi się moje pytanie : jak wyłączyć battleeye na moim serwerze? Bardzo proszę o pomoc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Endrju 136 Zgłoś post Napisano 30 Styczeń Poszukaj pliku "config.json" i w nim jest opcja: "BattlEye_Secure": true Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrDziadek 0 Zgłoś post Napisano 30 Styczeń Jak nie maja battleye moga go wlaczyc. Niech sproboja wchodzac w "biblioteka steam" prawy przycisk myszy na unturned "wlasciwosci" przegladaj pliki lokalne i tam jest ikonka unturned battleye bedzie powiadomienie czy cos z strony unturned ze chcesz uruchomic gre z security battleye. a jezeli to nie dziala to jeszcze raz "prawy przycisk myszy na unturned" "wlasciwosci" "przegladaj pliki lokalne" "sprawdz spojnosc plikow" jezeli cos z tego brakuje ponownie steam to zaaktualizuje braki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefasos 0 Zgłoś post Napisano 14 Luty Czyli jak sam sobie włącze unturned bez Battle eye to będę miał serwer bez battle eye? I Endrju serwer hostuje strona host and play i nie mam dostępu do takich plików, a w komenda w konfiguracji nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Endrju 136 Zgłoś post Napisano czwartek o 23:30 Przecież pliki są dostępne w FTP/WebFTP serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach