Skocz do zawartości
Grosznik

Problem z pluginami

Polecane posty

Jestem tu nowy. Przeszukałem dużą część internetu ale nie mogę znaleźć odpowiedzi na mój problem. Kupiłem serwer na hostingu enderchest. Serwer działa dobrze i sprawnie, chciałem wgrać parę pluginów. W pierwszej kolejności chciałem się skupić na twilightforest.
*pobrałem odpowiednią wersję kompatybilną z 1.12.2
*pobrałem WinSCP, przez niego wrzuciłem plik twilightforest-1.12.2-3.8.689-universal.jar do folderu plugins na serwerze (w tym miejscu gdzie są wszystkie inne pliki .jar)
*zrestartowałem serwer

>plugin nie działał, gdy wszedłem na WebFTP i przejrzałem folder plugins to ten plik tam był.

*spróbowałem z inną wersją
*spróbowałem z innym modem

>końcowy efekt za każdym razem był taki sam. Najzwyczajniej w świecie pluginy mi nie działają. Nie jestem pewien co jest przyczyną bo jestem w tym totalnie zielony - nigdy w życiu nie próbowałem kombinować nic z żadnymi modami. Oglądałem poradniki na youtube i używałem sposobu wyżej opisanego, który pokazany był w filmiku i działał. Gdy wchodziłem w konsolę serwerową i pisałem /plugins, pokazywało wszystkie pluginy, które były na serwerze od początku ale tych które wrzucałem serwer nie widzi.

Jeśli ktoś mógłby mi w jakiś sposób pomóc to bardzo o to proszę.

odświeżam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×