RadekTv 30 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2020 Cześć tutaj taki wątek off-topic aby podzielić się muzyką jaką słuchacie, można podrzucać link do YouTube wraz z tytułem, może komuś przypadnie do gustu ;) O.S.T.R. - Spowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk5813 130 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2020 3 godziny temu, RadekTv napisał: Cześć tutaj taki wątek off-topic aby podzielić się muzyką jaką słuchacie, można podrzucać link do YouTube wraz z tytułem, może komuś przypadnie do gustu ;) O.S.T.R. - Spowiedź To nie moje klimaty chyba XD Aby zobaczyć spoiler musisz się zalogować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RadekTv 30 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2020 Każdy lubi to co lubi to co podesłałeś jest kozackie, na początku myślałem że to jakiś nightcore (Który lubię) a potem się okazało że nie do końca ;) 54 minuty temu, Patryk5813 napisał: To nie moje klimaty chyba XD Aby zobaczyć spoiler musisz się zalogować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach Wilhelm88 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2020 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony Utwórz konto Zarejestruj nowe konto, to proste! Zarejestruj nowe konto Zaloguj się Posiadasz własne konto? Użyj go! Zaloguj się Zaloguj się, aby obserwować Obserwujący 2
Wilhelm88 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2020 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach