badboy Napisano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 to co w temacie mam serwer na hostingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Nie bardzo rozumiem, opisz dokładniej swój problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSlimezz Napisano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Dnia 11.08.2018 o 15:53, badboy napisał: to co w temacie mam serwer na hostingu Wchodzisz na youtube i wpisujesz jak zainstalować brakujące tekstury do garry's moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crido Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Witaj ! Stworzyłem poradnik na temat tego przejdz w zakladke Dodawanie CSS : Aby zobaczyć link musisz się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaintKillers Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Nie ma innego sposobu na wgranie tych teksturek przez steamcmd na przykład na swój hosting? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi