VOJTAZ1994 Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 siema potrzebuje pomocy ze skinem na serwer (hostandplay) problem jest taki ze nw jak to zrobić. Wykonaliśmy wszystko według pewnego poradnika lecz to nie pomogło. (wybraliśmy na start skina " thresha" z warsztatu wszystko szło idealnie tylko ma serwerze skin jest widziany jako error ale znajduje się w plikach wiec uważamy że to problem po stronie ścieżki , po prostu ją źle ustawiliśmy) proszę o szybką pomoc jestem dostępny na discordzie więc jest możliwość porozmawiać i omówić mój problem.( mój dicord: Kamila69#6647) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Podaj link do poradnika z którego korzystałeś, oraz link do tego skina z warsztatu. Sprawdź czy w konsoli serwera pojawia się jakaś informacja o błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VOJTAZ1994 Napisano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Adding Filesystem Addon '/home/s19509/files/garrysmod/addons/pointshop-master to sie pojawia w konsoli Poradnik: Aby zobaczyć link musisz się zalogować. Model w warsztacie: Aby zobaczyć link musisz się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 Na pewno wszystko zrobiłeś według poradnika? W katalogu /garrysmod/addons/ stworzyłeś katalog z tym modelem? Jaką ścieżkę do pliku ustawiłeś w tym pliku .lua? Jeśli na pewno wszystko zrobiłeś poprawnie, a problem cały czas występuje, to spróbowałbym dodać ten model do jakiejś kolekcji i wczytać go za pomocą komendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi