Kapcio Napisano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć mam problem z moim netherem na serverze otóż mam w ustawieniach mam nether włączony ale jak dołącze na server i prubuje wejść na netheru nto mnie nie przenośi Prosze pilną pomoc Hostink enderchest Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez Patryk5813 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk5813 Napisano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Kapcio napisał: Cześć mam problem z moim netherem na serverze otóż mam w ustawieniach mam nether włączony ale jak dołącze na server i prubuje wejść na netheru nto mnie nie przenośi Prosze pilną pomoc Hostink enderchest Na pewno masz włączony? Pojawia się jakiś komunikat, gdy próbujesz użyć teleportu do netheru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi