bokuba Napisano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Ja Witam kupiłem sewer w garry's modzie i jest problem że nie umiem zainstalować addonów czy można mi wytłumaczyć jak je zainstalować Biuro Obsługi Klienta 2017-03-15 21:58:01 Witam, Dodatki na swój serwer może Pan instalować uzupełniając opcje z działu "WORKSHOP" w zakładce "konfiguracja". Nasze BOK nie odpowiada za sprawy związane z konfiguracją. Jeśli nie potrafi Pan sobie z tym poradzić to proszę opisać swój problem na www.mpspot.pl, a uzyska Pan tam potrzebną pomoc I w tym problem dodalem "+host_workshop_collection Wrzod" Nick dobrze wpisałem Czy może ktoś mi wytłumaczyć jak mam dodać addony na serwer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 W +host_workshop_collection nie podaje się nicku ID do kolekcji ze steama. Czy stworzyłeś lub wybrałeś taką kolekcję na swoim steamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bokuba Napisano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Nie jak mogę ją stworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Gdzieś mi uciekł Twój temat, jednak dla tych co też mają taki problem. Wchodzisz na Aby zobaczyć link musisz się zalogować. klikasz Przeglądaj, a następnie Kolekcje, potem wystarczy, że po prawej wybierzesz Utwórz kolekcję i lecisz według instrukcji, czyli wszystko wypełniasz i zapisujesz. Pamiętaj aby kolekcję udostępnić jako publiczną, jej ID znajdziesz w jej linku, np. Aby zobaczyć link musisz się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatxooPL Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 wpisałem to tak jak jest ale nie działa +host_workshop_collection 1286373603 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Treść konsoli podaj, a najlepiej nowy temat stwórz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi